Inici

formació SEFED ofereix visió d'empresa, qualitat i millor preparació
Fundació Inform
formem persones utilitzant programaris reals d'empresa....metodologia activa i professionalitzadora
Fundació Inform
Fira Virtual d'Empreses Simulades SEFED
Xarxa Internacional d'Empreses Simulades.......+7.500 empreses simulades arreu del món que es compren i es venen entre elles
Fundació Inform
convertim l'aula en empresa per aconseguir les competències professionals de tots els llocs de treball
Fundació Inform
aprendre treballant - learning by doing.........+8.000 persones reben formació SEFED cada any
Fundació Inform
33 anys formant persones en gestió i administració d'empreses amb la metodologia de la simulació d'empreses
Fundació Inform
Go to content
Xarxa Internacional d'Empreses Simulades SEFED
Obrim empreses simulades a les aules dels centres educatius com a eina pedagògica per formar persones, de manera pràctica i transversal, en tasques administratives i de gestió empresarial utilitzant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge, Voleu aplicar en el vostre centre educatiu la simulació SEFED?
L'empresa a l'aula: la simulació d'empreses SEFED
El centre educatiu, amb suport d'Inform, obre una empresa en una de les seves aules, una empresa simulada SEFED que funciona com una empresa real: compra i ven els seus productes a altres empreses simulades d'arreu del món, comptabilitza operacions, organitza campanyes de màrqueting, etc.
Compromís de Contractació
Formem persones aturades en gestió administrativa utilitzant la metodologia de la simulació d'empreses amb l'objectiu de la inserció o reinserció laboral. Executem accions formatives vinculades al programa Compromís de Contractació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
Serveis internacionals i Projectes Erasmus+
Coordinem diferents projectes Erasmus+ com la mobilitat de l'alumnat i els docents SEFED per fer una estada de treball internacional, la implantació de la metodologia SEFED a ESO per reduïr l'abandonament escolar i implantem la metodologia de la simulació d'empreses per col.lectius de garantia juvenil a Portugal. Serveis internacionals de la Fundació.

Voleu aplicar la metodologia de la simulació SEFED en el vostre centre?    Contacte

Vols fer un curs de gestió administrativa en una empresa simulada?    Contacte

La metodologia de la simulació d'empreses SEFED: la Xarxa Internacional d'Empreses Simulades
Aprendre treballant, aprendre fent.
Des de 1987 la Fundació Inform és l'organització que dirigeix i promou el programa de simulació d'empreses SEFED a l'estat espanyol, amb 310 empreses simulades en funcionament durant el curs escolar 2015-2016. La Fundació Inform és membre, des de 1997, de la Xarxa Internacional d'Empreses Simulades Europen-Pen International, amb més de 42 països associats amb 7.500 empreses simulades. Totes aquestes empreses simulades compren i venen els seus productes/serveis en aquest mercat mundial d'empreses simulades.
Projectes internacionals de la Fundació
L'empresa a l'aula
La Fundació participa i coordina diferents projectes internacionals arreu del món i transfereix la metodologia de la simulació d'empreses SEFED per diferents col.lectius a països com Colòmbia, Marroc, Palestina, Portugal i Xile.

Si voleu rebre més informació sobre la metodologia de la simulació d'empreses SEFED podeu contactar amb nosaltres

 Contactar