Procamp Reus SAS torna plena de sorpreses

Procamp Reus, SAS ja ha reprès l'activitat formativa i de simulació tot i que no l'ha aturat mai perquè l'alumnat ha teletreballat.

Seguint les recomanacions vigents i com hi havia ganes d'una trobada cara a cara...o millor dit darrera les mascaretes, un dels grups que prepara noves promocions ha decidit trobar-se amb un cafè al davant.

Goyobike pedala en temps de Covid-19

L'alumnat de 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa de l'empresa simulada Goyobike ha fet un vídeo on es mostra com l'empresa simulada s'ha organitzat per treballar a distància els diferents departaments de l'empresa simulada SEFED: 

L'alumnat SEFED continua teletreballant a l'empresa simulada

Des del passat dia 13 de març tot l'alumnat del Programa SEFED del pla agrupat de FCC2019 continua amb la formació del certificat de professionalitat Activitats de Gestió Administrativa, segons la resolució del SOC que permet la continuïtat de la formació emprant eines telemàtiques. 

Mostra'ns la teva empresa simulada SEFED

Ens complau anunciar-vos el resultat del concurs de vídeo "Mostra'ns la teva empresa SEFED". Agraïm l'alta participació i la qualitat dels vídeos, motius pels quals l'elecció no ha estat fàcil.