Fires virtuals: l'alternativa comercial per a Riberpublic, S.L.S.

La crisi mundial producte de la pandèmia ens enfronta a nous escenaris ens tots els àmbits i la metodologia SEFED també s'adapta i incorpora a les noves situacions.

Arcas Reales, S.A.S. idea una nova forma de mostrar l'empresa

L' empresa simulada Arcas Reales, S.A.S. ha volgut aprofitar la seva participació a la 1ª FES Virtual SEFED per a donar visibilitat, en el centre, a la feina que diàriament realitza a l'aula utilitzant la metodologia SEFED.

Per aquest motiu en el vestíbul del centre han col·locat l'estand de l'empresa, i des d'allà han contactat per videotrucada amb altres participants.

Slovenia International Online Trade Fair

En la seva 15ª edició, Eslovènia organitza la 1ª Fira online que tindrà lloc el dimecres 31 de març entre les 9:00 i les 16:00h.

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Es demana a les empreses simulades que vulguin participar que emplenin i enviïn el formulari de sol·licitud que trobaran a la web, com a màxim l'1 de març.

Totes les imatges de la 1ª FES Virtual SEFED en un clic

Us deixem un recull de fotos i vídeos que ens heu fet arribar les empreses simulades participants a la 1ª FES Virtual SEFED.

Online BELFAIR 2021 - Fira Virtual Belga

La Central de Simulació COFEP, xarxa belga d'empreses simulades, vol convidar-vos a la seva fira anual virtual BELFAIR 2021 que se celebrarà els propers 11 i 12 de març.

La participació com a empresa expositora és gratuïta i aconsellem que es registrin a la fira abans del 26 de febrer.

Gran èxit de la 1ª Fira Virtual SEFED 2021

Volem agrair el treball i l'esforç a totes les empreses participants i a tots els i les visitants que han fet possible que la cel.lebració de la 1ª Fira Virtual d'Empreses Simulades hagi estat un èxit.

Empreses guanyadores de 10.000€ virtuals!!

Volem agrair l'esforç i dedicació a tot l'alumnat de les empreses simulades que ha participat en la creació i publicació del vídeo de la seva empresa a instagram utilitzant el hashtag #virtualSEFED.

Us comuniquem que ja disposeu al vostre compte bancari de SEFED Credit un ingrés de 10.000€ de part de Fira Virtual Sefed.